Horari: Dll a Dj de 09h - 14h i de 16h - 19:30h | Div de 9h - 14h i de 16h - 18:30h

A Granollers, des de 1988

Som una assessoria especialitzada en els àmbits laboral, fiscal, comptable i jurídic, situada al centre de Granollers (Barcelona) amb més de 35 anys d'experiència en el sector.

Ens focalitzem en la gestió de petites i mitjanes empreses de tots els sectors, donem suport a grans empreses, a autònoms i també a particulars. Tota la feina la duem a terme per un equip de professionals especialitzats en economia i dret i en àmbits tributaris, laboral, comptable i mercantil.

El nostre principal objectiu és oferir un servei integral i complet basat en una relació personal i directa, per així poder adaptar-nos en cada moment a les necessitats que es puguin generar, i garantir una àgil i correcta administració del negoci.

A més del nostre propi equip, disposem de les colaboracions externes necessàries i imprescindibles que es requereixen en altres àrees, relacions les quals són amb grans especialistes del sector.

Proporcionem a les empreses un suport professional, personal i especialitzat basat en la confiança i assessorant a l'empresari en l'àmbit jurídic, fiscal, comptable i laboral

Us podem ajudar?

Contacteu amb nosaltres i us ajudarem en tot el que necessiteu.
Estem per ajudar-vos!